Iconic Visual
Experiences

Je zoekt naar een innovatieve manier om de spotlights op je organisatie of merk te richten. Je wilt worden geprikkeld om grensoverschrijdend te denken over marketing en communicatie. Om je verhaal te verrijken. Om overtuigend impact te creëren. Om mensen te kunnen meenemen in onvergetelijke ervaringen waar nog lang over wordt gepraat. Die op het netvlies blijven staan.

Dat gaat je lukken. Want wij dagen je uit om in nieuwe dimensies te denken. Om jouw organisatie of merk voor te stellen in baanbrekende audiovisuele presentaties. Om elke centimeter van elke ruimte of locatie te zien als een podium voor jouw communicatie. We dagen je uit om dat te beleven op een niveau waarop met video mapping, motion graphics, virtual en augmented reality technologie echt niets onmogelijk is.

Video Mapping

Stilstaand en bewegend beeld op letterlijk elk oppervlak projecteren. Het kan. Of het nu een vrachtwagen, een schip, flatgebouw, de entree van je kantoor of het Paleis op de Dam betreft: met ons creatief vermogen en onze high-end technologie zorgen we ervoor dat je op imponerende wijze een onvergetelijke indruk maakt op jouw publiek.

LED Content Creation

Innovatieve displaytechnologieën, zoals led, geven een extra dimensie aan presentaties tijdens beurzen, shows en productlanceringen. Dat vraagt alleen wel om innovatieve content die verder gaat dan wat gebruikelijk is. Wij produceren die content, helemaal nieuw of op basis van bestaande content. Zo creëren we met veelzijdige technologieën als virtual en augmented reality interactieve ervaringen voor jouw brand. In-house geproduceerd in een van onze greenscreen (film en TV) studio’s en afgewerkt in onze postproductiestudio.

Motion Graphics Design

2D motion graphics. 3D motion graphics. Buitengewoon complex of lekker eenvoudig. Wat het ook is en hoe je het ook wilt laten zien: wij maken het boeiend en leuk om naar te kijken. Daarbij gaan we verder dan het alleen maar afspelen van vooraf geproduceerde content. Met innovatieve software kunnen we ook realtime motion graphics aanbieden. Als het moet combineren we die met vooraf geproduceerde content. En in een handomdraai animeren we ook logo’s, bumpers en titels voor elk soort presentatie.

Augmented Reality

De virtuele wereld van augmented reality kent letterlijk geen grenzen: de mogelijkheden om verhalen te verrijken met fotorealistische 3D visualisaties zijn eindeloos. Wij creëren, ook in co-creatie, nieuwe werkelijkheden, overstijgen het voorstellingsvermogen en brengen fantasieën tot leven. Dit door snel en efficiënt originele concepten te ontwikkelen en die met high-end realtime 3D-technologie te produceren op broadcastniveau.

Heb je een vraag of wil je meer informatie over Creative Animal, stuur dan een bericht naar ons.