Digital and Virtual
Event Experiences

Je wilt waar dan ook ter wereld mensen informeren, inspireren en verbinden. Je wilt dat ze interactie aangaan, elkaar leren kennen, in gesprek gaan, kennis en ideeën delen en verhalen uitwisselen. Je wilt op een dynamische manier mensen entertainen met informatie. Om echte, blijvende betrokkenheid te genereren, is een event met maximale impact een must. Met maximaal bereik.

Met maximale betrokkenheid. En met een meetbare participatie. Een digitaal, virtueel of hybride event dus. Ontwikkeld door specialisten en door professionals verrijkt met high-tech toepassingen waardoor het spannender, onderhoudender en effectiever wordt dan een traditioneel live event. Waardoor het een blijvende impact op je organisatie of merk heeft. En een onuitwisbare indruk achterlaat bij iedereen die je bereikt.

Interactive Webinar Platform

Helder, logisch en impactvol je verhaal over de bühne brengen. Met slimme tools de conversie op marketingactiviteiten verhogen. En de regie houden op hoe je merk wordt beleefd. Met onze webinars, web-based seminars en interactieve live-uitzendingen – vanuit onze in-house corporate, boardroom of virtuele studio’s – breng je jouw verhaal op onvergelijkbare wijze naar je doelgroep. Binnen een gepersonaliseerd en beveiligd intern ontwikkeld platform bepaal jij wie de uitzending bekijkt. Live, vooraf opgenomen of op aanvraag toegankelijk. Meer informatie

Virtual live Event Platform

Met het kant-en-klare online platform gekoppeld aan van de virtual live event studio’s wordt de beleving van een virtueel event, in-house of door externe partijen ontwikkeld, razendsnel verrijkt met de levensechte interactie tussen presentator en publiek. Keynote sprekers en publiek worden naar de studio gestreamd waar zij voor de presentator beschikbaar zijn voor realtime interactie. De presentatie-ervaring is een pure reality-ervaring dankzij het echte podium, de dynamische led-vloer en -achterwand en de toepassing van een unieke virtuele augmented reality-laag. Voorafgaand aan het event worden gasten ontvangen in de virtuele event lobby: een virtuele omgeving met chat- en videofaciliteiten en een downloadcenter.

Customized Virtual Event Platform

Dit volledig aanpasbare technologie-platform biedt ons en jouw event agency, in combinatie met de greenscreen studio, volledige vrijheid in het bedenken, organiseren en uitrollen van een virtueel of hybride event. Een event waarin we jouw brand-DNA als een expressieve, custom made en gepersonaliseerde virtuele ervaring tot leven brengen. Jouw marketingdoelstellingen vormen het vertrekpunt voor de manier waarop intelligente creativiteit en high-end technologie samenkomen in een tool met onbegrensde mogelijkheden: VOD, internationale live-verbindingen, breakout-sessies en het delen van content en realtime interactie tussen sprekers en bezoekers. Allemaal gericht op duurzaam en blijvend verbinden en inspireren.

Heb je een vraag of wil je meer informatie over Creative Animal, stuur dan een bericht naar ons. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.