Concept and
Story Design

De ambitie: op een spraakmakende manier de wereld een authentiek en impactvol verhaal vertellen. Een verhaal dat fascineert, inspireert en dat je niet loslaat. Dat geloofwaardig is. Dat mensen overtuigt. Hoe je dat doet? Met high-end concepten voor videoproducties en digital & virtual events die jouw boodschap verpakken in een uniek verhaal op het niveau van verwondering en verlangen.

Een journaal, talkshow, online event; het wordt bedacht, ontwikkeld en gemaakt door storytellers die hun creatieve talent en kennis koppelen aan geavanceerde digitale technologie. Om jouw ambitie te identificeren, te interpreteren en te transformeren tot een magische belevenis.

Marketing

Storytelling speelt een essentiële rol in marketingstrategieën en merkcommunicatie. In feite begint het verhaal van je merk bij de start van je bedrijf, het maakt duidelijk waarom je bestaat en waar je naartoe wilt. Voor storytelling die ertoe doet – die de aandacht vestigt op je merk, diensten of producten, die de verkoop verhoogt – is een inhoudelijk aantrekkelijke dialoog met je markt onmisbaar. Wij ontwikkelen, creëren en distribueren relevante en authentieke videocontent. En bieden creatieve totaalconcepten voor digitale en virtuele events. Zodat ambitieuze merken zich kunnen onderscheiden. Met spraakmakende, fascinerende en inspirerende verhalen die op een magische manier iets bijzonders toevoegen aan je merk.

External Communication

Je wilt transparant zijn naar klanten en stakeholders. Je wilt je sterke merkimago verstevigen. Je wilt je visie en waarden zichtbaar maken. Thought leadership is je streven. Je hebt dus een stevig verhaal te vertellen. De manier waarop je dit verhaal vertelt – het format, de look & feel, de visuele impact – bepaalt hoe je publiek het omarmt. Wij hebben de creatieve slagkracht in huis om dit verhaal, jouw verhaal, naar een het niveau te tillen waarop jij wilt acteren. Met spraakmakende videoconcepten, uitgevoerd met high-end digitale technologie.

Strategy as a Service

Medewerkers je corporate strategie laten beleven. Laten zien en voelen waar je organisatie voor staat. En heen wil. Met een dynamische, effectieve en continue vorm van communicatie en interactie. Want Strategy as a Service is een digitale experience die de corporate strategie tot leven brengt in de vorm van een tv-format, een talkshow, journaals of een andere format dat voor jou het beste werkt. Met als blijvend effect: meer betrokkenheid van medewerkers bij de organisatie en leiding.

Employer Branding

Je wilt medewerkers en potentials boeien en binden. Je wilt ze vertrouwd maken met de cultuur van je organisatie. Met de waarden waar je voor staat. En de doelen die jouw organisatie nastreeft. Die cultuur, waarden en ambitie maken wij voelbaar. Inleefbaar. Met een videoconcept dat een verhaal vertelt dat tot de verbeelding spreekt. Dat inspireert, uitdaagt en uitnodigt. Dat mensen met de juiste capaciteiten verleidt om in jouw richting de volgende stap te zetten richting de toekomst.

Internal Communication

Alles is communicatie. Interne communicatie is alles. En maakt het verschil. Je medewerkers willen begrijpen waar je organisatie naartoe wil, willen de roadmap kennen om daar te komen. Jij wilt dat ze jouw merkwaarden op alle mogelijke manieren uitdragen. En transparantie is voor beiden belangrijk. Met maatwerk videoformats brengen we precies de goede energie in interne communicatie: meer dynamiek, meer impact, meer betrokkenheid.

Heb je een vraag of wil je meer informatie over Creative Animal, stuur dan een bericht naar ons.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.