We Connect
People,
Communities,
Brands And
Companies

What We Do

Concept and
Story Design

High-end concepten voor videoproducties en digital & virtual events die jouw boodschap verpakken in een uniek verhaal op het niveau van verwondering en verlangen.

Iconic Visual
Experiences

Een innovatieve manier om de spotlights op je organisatie of merk te richten. Om jouw organisatie of merk voor te stellen in baanbrekende audiovisuele presentaties.

Digital and Virtual
Event Experiences

Een digitaal of virtueel event ontwikkeld door specialisten en door professionals verrijkt met high-tech toepassingen waardoor het spannender en effectiever wordt met meer impact. 

Net nieuw: Jouw Talkshow op Maat

Jouw Talkshow op Maat

Dit nieuwe concept helpt organisaties, bedrijven en instellingen om hun doelgroep, intern of extern, op een heldere, impactvolle manier te bereiken met de veelzijdigheid en dynamiek van een op maat gemaakte online talkshow.

Ontdek de mogelijkheden

The Show Room

The Show Room brengt merken tot leven in een 3D-wereld met high-quality content, interactieve brand experience en wereldwijde live streaming. The Show Room is een initiatief van brand agency Brand New Live in samenwerking met Creative Animal, het creatieve label van NEP.

Meer info?

Virtual Live Event Platform

Door een kant-en-klaar online platform te koppelen aan een virtual live event studio creëren we een virtual live event platform. Een innovatieve manier om de beleving van een virtueel event razendsnel te verrijken met de levensechte interactie tussen presentator en publiek.

Meer info?

If you have something important to share, make it Creative Animal

Wij helpen je graag!

Andere projecten die we gedaan hebben

We laten je graag alle mogelijkheden zien!

Voor een geheel vrijblijvende afspraak, vraag of demo kun je contact met ons opnemen via: info@creativeanimal.nl of via  (035) 77 31 500. Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken.

"*" indicates required fields